2014-10-31
Ellenor

 

b-young

 

 

b-young                                    b-youngb-youngb-youngb-youngb-young

 

 

Nu har B-young kommit med en helt underbar pyjamas och mys kollektion. Antingen till sig själv och bara mysa i eller också så är det ett väldigt smart och härligt julklappstips.

Pyjamasbyxorna är härligt mjuka och går i ett fantastiskt, klassiskt rutigt mönster. Byxorna går i en cream och puderrosa nyans. 
Det finns ett resårband i midjan samt ett sidenband fram till. De andra byxorna går i en puderrosa färg med ett sött svart mönster. Snyggt svart resårband i midjan och även en liten resårkant nedtill på. Väldigt härliga byxor att sova i eller bara slappa med hemma. 

Underbart mjuk och skön morgonrock från b-young.
Modellen går i en svart färg med en fin rosa kant längs hela rocken och även på fickorna.
Till din morgonrock får du ett snyggt band som är samma material som rocken, som du även kan vända på till ett sött rosa prickigt mönster i ett siden liknande material. Den andra modellen går i ett häftigt leopard print med grå botten. Till din morgonrock får du ett snyggt band som är samma material och mönster som rocken.

Härligt söta och mjuka pyjamas shorts i ett fint, klassiskt rutigt mönster. Shortsen går i en cream och puderrosa nyans. Snygg prickig byxkant nertill på shortsen.
Det finns ett resårband i midjan samt ett sidenband fram till.