2014-11-09
Ellenor

                    Pernilla Wahlgren

Höst nytt från Pernilla Wahlgren!

Klänningarna har en tydlig ”Pernillakänsla” över sig. ”Jag älskar klänningarna” berättar Pernilla, de fungerar till allt; både på fest och till jobbet, man känner sig finklädd utan att känna sig för uppklädd.” Flera av Pernillas klänningar har fickor i sidorna, något som hon är väldigt förtjust i. Fickor för att ha händerna i när man minglar eller ha sitt kontokort i om man inte vill ha handväska. Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och fina mönster.

 

Pernilla Wahlgren Pernilla Wahlgren

Supersöt omlottklänning i skön trikå från Pernilla Wahlgren med ett fint småmönster. Klänningen går i härliga höstfärger så som svart, brunt och offwhite. Den andra färgen går i blått och rött. Modellen har lång ärm och är figurnära, perfekt om man vill framhäva sina kvinnliga former. Snygg V-ringning fram och omlotten är rynkad i sidan. 

 

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens berömda klänning går i ett virkat, genombrutet sicksackmönster. Modellen har en vid rundad halsringning och lång ärm. Klänningen är fodrad från bysten och ner, modellen är även lite stretchig.
Dessa fantastiska färger går i brunt, beige och turkost med lite inslag av guld, superfin!

 

Pernilla Wahlgren

Superfräck klänning i ett superfint zebra inspirerat mönster från Pernilla Wahlgren.
Ärmlös klänning som går omlott framtill, klänningen är avskuren i midjan med ett svart band i konstskinn
Tyget är vävt och lite blankt. Upptill så har klänningen en svart undertopp som är V-ringad fram och djupt ringad bak. Klänningen knäpps i sidan med en dold blixtlås.