FAQ

Vanliga frågor

När får jag min faktura?

Fakturan skickas till dig samtidigt som varan. Däremot skickas fakturan som vanligt brev medan varan skickas med Schenker/Posten. Därför kan fakturan komma fram någon dag tidigare än leveransen av paketet.

När dras pengarna från mitt konto vid kortbetalning? 

Vid kortbetalning reserveras pengarna på ditt kort. Detta innebär att pengarna inte finns tillgängliga för dig att handla för men vi har ännu inte dragit beloppet. Pengarna drar vi i samband med att vi skickar din order. 

I de fall där vi släpper en reservation (vid tex ånger/annullering av order) kan det ta ytterligare någon dag innan beloppet finns tillgängligt för dig på kontot. Detta beror på att banken ofta håller beloppet från det att vi släppt reservationen. 

Hur mycket kostar frakten?

Vi betalar frakten till dig inom Sverige. Vid eventuell retur betalar du själv returfrakten. Skickar du returen via Schenker och ber om en kundretur kostar detta f.n. 70 kr.

Var är min försändelse? 

Om du undrar var din försändelse är kan du eftersöka paketet på http://www.privatpaket.se  Du behöver ditt kollinummer som mailats till dig från Schenker den dagen vi skickat paketet till dig.

Hur väljer jag rätt storlek på Hollies jackor?

Dunjackorna från Hollies skiljer sig i storlek på de olika modellerna. Många modeller är små i storlekarna och därför får de flesta gå upp en storlek. För att du ska välja rätt storlek får du gärna höra av dig till oss på tel nr 0703-45 74 73 eller maila till kontakt@invogue.se så hjälper vi dig. För bästa resultat behöver vi veta dina mått som du ser nedan.

 

A Ditt bystmått. Mät runt kroppen på största möjliga punkt på bysten, helst när du bär en behå. 

B Midjemått. Mät runt midjan på smalaste stället. 

C Höftmått. Mät runt den bredaste punkten av höfterna.

 

Detta är en ungefärlig vägledning på hur dina mått kan matcha rätt storlek på Hollies jackor.

 

Storlek

32

34

36

38

40

42

44

46

Bystmått  A

76

80

84

88

92

96

100

104

Midjemått B

62

66

70

74

78

82

82

90

Höftmått  C

90

94

98

102

108

108

116

120